Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Pristupanjem sajtu Inovativko - ONLINE prodavnica (inovativko.com), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.
Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.
Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.
Inovativko - ONLINE prodavnica (inovativko.com) sajt je u vlasništvu firme Tanja Herceg PR Elafi, sa matičnim brojem 67252586 i sedištem u Sremska 1, Laćarak, Srem.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu Inovativko - ONLINE prodavnica (inovativko.com), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:
  • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
  • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
  • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Inovativko - ONLINE prodavnica (inovativko.com)ili neku treću stranu, sa kojom Inovativko - ONLINE prodavnica (inovativko.com)  ima poslovnu saradnju.
Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Inovativko - ONLINE prodavnica (inovativko.com), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.
Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja. Kompanije za procesiranje plaćanja i Inovativko - ONLINE prodavnica (inovativko.com) niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.
Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na info@inovativko.com.